Végre!


 e107    06 Feb : 21:19
 Nincs    Egyéb

Kedves Játékosok!

Kedves Játékosok!

Amint bizonyára mindenki érszrevette, az elmúlt néhány napban a weboldal, a CP, és a fórum nem müködött megfelelően, sőt szinte egyáltalán nem... Az indoklást egy kicsit visszaemlékezve tudom csak abszolválni a számotokra, konkrétan több mint fél évet kell visszautazni az időben.. Kitaláltuk ugyanis egyszer, hogy elinditjuk a ragna.ro játékszervert, és tanulva a "többi hasonló nevű szerver" hibájából, akiknél ha megállt a játékszerver, akkor sem a weblap, sem a cp nem volt elérhető megpróbáltuk azokat külön kiszolgálókra elhelyezni (kvázi ha megáll a játékszerver, attól a weblap és a fórum megy tovább, tudunk veletek információkat közölni...).
Ekkor hozott össze a sors a Webhoster SLR-el, melyet azóta felvásárolt a silihost.hu (és silihost.ro) nevű förmedvény. Több mint egy hét alatt nem sikerült nekik egyetlen beállítást eszközölni, szóval egészen pontosan tegnap éjjel felbosszantottam magam, és az egész adatbázist, illetve a honlapot (a fórummal együtt) átmenekítettem a ragna.ro hivatalos szerverére, amely immáron 168 napja fut megállás nélkül. (Egészen véletlenül a költözésemet követő 2 órán belül támadás érte a szervert, amelyet sikerült elhárítani...)

Tehát aki jót akar magának, az messzire kerülje a silihost bármilyen torzszülött formáját...

A jövőben remélem nem lesz semmi technikai akadálya a felhőtlen szórakozásnak :D

üdvözlettel :admin

ui: szumma szummárum: 6 hónap alatt a tárhely 6 szor hibázott, mig a ragna.ro szerver csak kétszer (természetesen eltekintve a személyes mellényúlásokat, amiket jómagam is véghezvittem jópárat, mikorra kialakult a jelenlegi, talán müködőképes konfiguráció :D)


Nyomtatóbarát változat

A hír megtalálható itt: Ragna.ro
https://ragna.ro/news.php?extend.33