Egyéb

Frissítés
Posted by Henning H. on Sunday 02 August 2009 - 23:05:36

Szerverünk átállt egy másik ágra, melynek köszönhetően lényegesen előrébb kerültünk a ragnarokos világ eseményeinek sorában. Az ennek köszönhető számos újdonság közül csak néhányat emelnék ki, így például a működőképes Mercenary Systemet, Endless Towert, Satan Morrocot, Moscovia-t és Moscovia Dungeont, valamint azt a tömérdek Questet és Itemet, ami bekerült.

Tessék körbenézni nálunk :)

Nyomtatóbarát változat

Úgybizony
Posted by Zombie on Wednesday 22 July 2009 - 23:05:50

Nos :)

Nem kaptam jelzéseket, ezekszerint minden szépen múúkodik, adatvesztés sem volt :D

A regisztráció akadozhat, a visszaigazoló emailok nem minden esetben mennek ki, mi aktiváljuk a felhasználókat, dolgozunk a probléma megoldásán.

üdv :Z

Nyomtatóbarát változat

Kimaradás
Posted by Henning H. on Thursday 02 July 2009 - 17:09:35

Egy áramkimaradásnak köszönhetően a szervergépet ért sérülések miatt rövid szolgáltatás kimaradás történt, ezért mindenkitől elnézést kérünk. A probléma nem lett véglegesen kijavítva, az ehhez szükséges erőforrások egyelőre nem állnak a rendelkezésünkre. Addig is a szerver egy relatíve csökkentett üzemállapotban fut. Sajnos ennek következtében magas csomagveszteségi aránnyal kell számolni, ami "lagg" formájában fog kiütközni. Ez érinti a weblapot, fórumot, TS-t, és magát a ragnarok szervert is.

A karaktereket nem kell félteni, az adatbázisok nem sérültek, és van róluk backup :)

A probléma végleges javítása folyamatban van, kitartás.

Nyomtatóbarát változat

Frissítések
Posted by Henning H. on Friday 12 June 2009 - 22:17:33

A szervert hosszú kimaradás után sikeresen frissítettük az elérhető legújabb verzióra! Az újításokról a fórumon olvashattok.

Ezen felül a letöltések között megtalálható egy relative újabb rag/sak telepítő. Én ezt használva könnyedén és problémamentesen fel tudtam patchelni a ragnám, ajánlom figyelmetekbe, ha bármi nem rendeltetésszerűen menne, illetve ha szimplán csak régi a kliensetek.

Jó szórakozást :)

Nyomtatóbarát változat

Nos
Posted by Zombie on Tuesday 25 November 2008 - 20:22:53

Szia mindenki!

Kezd elmérgesedni a helyzet a szerveren, ami nem tesz jót a vérnyomásomnak. Ne kelljen nekem is "elhamarkodott lépést" tennem, szépen kérek mindenkit, hogy kapjon a fejéhez, ez egy JÁTÉK (A játék általánosan elfogadott definíciója: „szabad cselekvés”, idézet a "http://hu.wikipedia.org/wiki/Játék_(pszichológia)" oldalról, jó kis olvasmány, ajánlom megtekintésre...)

Erről beszélek:
Fórum
üdvözletem: Z

Nyomtatóbarát változat

RAG/SAK 09.11
Posted by Henning H. on Tuesday 30 September 2008 - 18:35:48

Szépjónapot!

Feltöltöttünk egy frissebb telepítőt azok számára, akiknek bajuk volt a patcheléssel, vagy akiknek szimplán szüksége lenne egy jó installerre. Kellemes letöltögetést! :)

Nyomtatóbarát változat

Patcher v2.1
Posted by Henning H. on Tuesday 30 September 2008 - 17:39:11

A szerver költözése miatt sok adat megváltozott, így a patcherünk nem működött tovább. Az előzőleg feltöltött hotfix megjavította a klienst azok számára, akik már rendelkeztek vele, ámde az újonnan letöltőknek ez továbbra is problémát okozhatott.

A megoldást a letöltések menü alatt, patcher v2.1 címszó alatt találjátok :)

Emellett továbbra is készül a patcher 3.0, ami külsőre nem sok funkcióval fog gyarapodni, de a belső megoldások lényegesen nagy átalakulásokon mentek át. Majd írok ezügyben még..

Nyomtatóbarát változat

Ugrás az oldalra  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10